Обади се!0896 78 22 99

ВиК монтажи

Монтаж на кранове, на бойлери, на перални, на съдомиялни, на водомери, на тоалетни казанчета, на тоалетни чинии, на мивки, на душ кабини и батерии, на смесители, на мебели за баня, на връзки за мръсна вода, на връзки за чиста вода

ВиК монтажите са нашата специализация. Монтирането на тоалетни казанчета и тоалетни чинии, душ-кабини и мивки изисква прецизно свързване с водопровода и с канала за обратните води. За новите перални, съдомиялни и бойлери Ви е необходимо не само присъединяване към водопровода и заустване на мръсната вода, но и свързване с електричеството.

Нашите специалисти са на Ваше разположение, когато трябва да се смени водомера или да се подновят връзки за чиста вода или връзки за мръсна. Лошо направеният монтаж на крановете, душ-батериите и смесителите води до непрекъснато таене, повишен разход и високи сметки. Напълно реално е при колебание в налягането лошата връзка да избие и да наводни жилището.

Потърсете ни при всяка нужда от монтаж, присъединяване и свързване на нови консуматори към ВиК инсталацията! Работим на изгодни цени!

Уважаеми клиенти,

това не е официалния сайт на Софиийска вода.